Min dag etter klokkeslett

06.50

Jeg står alltid opp 1 time før jeg skal noe pga. jeg rett og slett trenger ro om morgningen uten noe stress. Det er utrolig godt å kunne ligge i senga i 5- 10 min bare for å våkne, i tillegg til å kose litt ekstra med Ludvik.

 

Det første jeg gjør etter å ha gått ut av sengen er å spise frokost, magen rumler med en gang jeg reiser meg. I dag hadde jeg 2 knekkebrød, et med ost, lett majones og tomat, og et med makrell i tomat. Jeg var litt ekstra trøtt i dag så dermed lå jeg litt lengre på sofaen enn jeg pleier.

 

08.20

Etter å ha stelt meg ferdig og gjort meg klar for trening så gikk jeg en liten tur med Ludvik. Han er alltid helt i hundre når vi går tur og elsker å lukte på hver minste gress-strå. Etter turen kjørte jeg bort til Fitnesspoint for å trene, dessverre hadde jeg ganske vondt i hode og klarte ikke å fullføre økten. Treningsøkten min i dag bestod av:

 • legg extention
 • legg curl
 • Global squat
 • Burpees
 • Hantell press

Jeg skulle også tatt push- ups og noen mage øvelser, men hodeverken ble for smertefull.

 

09.30

Rett før jeg skulle gå fra trening så møtte jeg mormor som også trener på fitnesspoint. Det er alltid kjekt å møte henne der og jeg er stolt av hvor flink hun er som går å trener!

Etter trening kjørte jeg bort til mamma sitt hus for å studere. Som jeg nevnte i et tidligere innlegg så liker jeg mye bedre å studere hos dem for da slipper jeg å tenke på alt som burde ryddes eller vaskes hjemme. Jeg lagde meg smoothie som jeg drakk mens jeg leste, her må man være effektiv, hehe.

11.00

Pausen min fra lesingen gikk til å dusje og finne sanger til neste års sommer show med Jørpeland Dansestudio. Jeg er en av dem som alltid bruker lang tid på badet, men det er viktig å ta vare på hud og hår.

 

11.50

Pausen var over og jeg drakk resten av smoothien som jeg hadde laget og fortsatte lesingen frem til 13.30. Jeg pleier vanligvis å sitte i flere timer, men i dag ble det litt mer fokus på koreografi.

13.30

Snart bytter vi grupper på Jørpeland Dansestudio som vil si at jeg skal ha showgruppen resten av dette halvåret. Jeg er enda ikke ferdig med koreografien, men kom et godt stykke i dag. Det er herlig å ha kreative dager der kroppen bare lager dansen etter rytmen. Jeg hater dager der jeg ikke kommer på et eneste trinn og må stå i flere timer bare for å komme opp med noen 8´er tellinger.

 

14.00

Vi fikk middagsselskap i dag så dermed måtte jeg hjem å rydde og vaske litt før de kom. Jeg liker som sakt å ha god tid og da er det lurt å begynne tidlig med ryddingen slik at jeg kan slappe litt mer av før de kommer.

 

16.00

Jeg hadde ryddet alt ferdig og Even begynte på middagen så dermed kunne jeg ta meg en liten pause før jeg måtte begynne på desserten. Jeg lagde sunn is som består av kesam og bringebær.

17.45

Mormor og morfar kom og hadde med gave. Vi har lenge tenk på å kjøpe en myk overmadrass ettersom sengen er litt for hard, men heldige oss fikk en av min snille besteforeldre. Jeg ser frem til å legge med i dag må jeg si!

Vi serverte dem biff med fløtegratinerte poteter, sopp, asparges og salat. Even er en super kokk og alle var kjempe fornøyde med maten. Etter maten slappet vi litt av før vi serverte dessert.

 

21.00

Nå har nettopp gjestene gått og jeg satt meg rett ned for å skrive innlegget slik at jeg ikke skulle glemme det ut. Slik er det å ha en gullfisk hukommelse..

 

Dette var altså dagen min i dag og jeg har stor kost meg. Dette er ikke en typisk dag i min hverdag, men det er gøy å gjøre litt andre ting enn det normale. Nå skal jeg bare slappe av litt før jeg går tidlig til sengs.

 

Ha en fin kveld videre alle sammen!

– Andrea

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg